Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания: Какво ви казват сънищата със змии?

   Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews , добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката – Какво обръщение се крие в сънищата със змии?
Прочетете още
 

Какво значат сънищата със змии?

Кошмарният сън съпроводен със  змии е доста добра индикация, че вашето подсъзнание усеща, че има отровен човек в живота ви, който е непосредствена опасност, което значи, че неговото токсично държание е достигнало точка, в която подсъзнанието ви го е имало и би трябвало да ви притегли вниманието.

Като цяло, змията съставлява някакъв мнителен човек измежду вас. Когато сънувате змия, това е тъй като някой се държи като змия, клюки и приказва за вас зад тила ви. Фразата „ змия в тревата “, е обръщение, което следва да обозначим като мнителен човек, който се крие. Ето някои постоянно срещани вариации на тази тематика:

Ако змията ви ухапе на сън

Значението на захапване от змия в съня може да бъде контраинтуитивно. Ухапването е сходно на приложена инжекция “, съгласно психологът Льовенберг. Така че, в случай че змия ви ухапе насън, запитайте се дали има някакви здравословни проблеми, които стартират да се усъвършенстват, или прочувствена рана, която наподобява лекува. Или „ ухапването от змия може да значи, че сте жертва на нечии сериозни или „ хапещи “ упреци.

Ако в сънят ви се появят голям брой змии.

Множество змии могат да съставляват голям брой токсични хора или токсична обстановка, която има доста аспекти. Като опция, „ голям брой змии могат да съставляват голям брой здравословни проблеми или един здравословен проблем, който има доста тежки последици.

Вие държите змия на сън

Ако държите змия в съня си, това значи, че имате надзор над изменяща се обстановка, може би зад кулисите, само че въпреки всичко вие контролирате.

Опитвате се да убиете змия на сън

Ако се пробвате да убиете змия, вие подсъзнателно се пробвате да се отървете от нещо към вас, което желае да ви навреди.

Превръщате се в змия

В този сън вашето подсъзнание се пробва да скрие нещо, което не желаете хората да знаят, само че в последна сметка, като змия, която смъква кожата си, истината ще излезе нескрито.

Вие бягате от змия на сън

Ако сънувате, че бягате или по различен метод бягате от змия, вие се пробвате да избягате от някой, за който се страхувате, че желае да ви нарани.

Какво да вършиме, в случай че продължавате да сънувате змии?

Не забравяйте, че змиите са свързани с хората към нас и с това, което се пробват да ни причинят. Препоръчва си да следите всички сънища, които имате, с цел да можете да оцените всички повтарящи се претекстове или герои, както и да употребявате сънищата си за самопознание или предсказания.

Сънищата със змии не са предопределени да ви плашат, а по-скоро да ви осведомят за необслужвани области в живота ви и да ви вдъхновят да предприемете дейности. Змиите не постоянно са негативни знаци в сънищата. Всъщност някои тълкуватели на сънища имат вяра, че те могат да бъдат добра прокоба в някои случаи.

Например, Карл Юнг, един от пионерите на психоанализата, преглежда змиите като знак на трансцендентност - прекарване, което надвишава нормалните ви граници, като персонален или нравствен пробив.

 

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР